Skip to main content

Minciuna grosolană a lui Fritz şi demersul mârşav al USR, care colectează datele timişorenilor, sub pretextul unui război cu “interlopi, clanuri şi piloşi”

În lipsă de proiecte proprii şi de realizări cu care să vină în faţa timişorenilor, la următoarele alegeri locale, primarul Dominic Fritz se erijează, de câteva luni, într-un războinic care vrea să reîntregească patrimoniul oraşului.

Cu câteva sentinţe favorabile în mână, date de judecători în procese care au început în vremea administraţiilor precedente, primarul Timişoarei a intrat în campanie electorală şi şi-a ales ca temă, mafia imobiliară.

A simţit un teren fertil, pentru că locuitorii de pe Bega sunt sensibili la acest subiect şi face noi promisiuni, diferite faţă de cele din 2020, pe care oricum nu şi le-a respectat.

CITEŞTE ŞI: Trei victime, printre care şi un copil, după ce o maşină s-a izbit violent de un autocar plin cu pasageri

Şi, pentru a crea şi mai multă emoţie, a început să se victimizeze, vorbind despre ameninţări pe care le-ar fi primit, dar pentru care nu există nicio sesizare la instituţiile care se ocupă de astfel de lucruri.

Mizează pe faptul că timişorenii de rând îl vor crede pe cuvânt şi pe el şi pe ceilalţi USR-işti care îi cântă în strună şi care, de teama că îşi vor pierde privilegiile, au pus la cale un demers care ridică mari semne de întrebare.

Este vorba despre petiţia ˝Împreună salvăm patrimoniul Timișoarei˝, pe care locuitorii oraşului sunt îndemnaţi să o semneze pentru a aproba recuperarea clădirilor înstrăinate ilegal.

„Acțiunea își propune strângerea de semnături în sprijinul Primăriei Timișoara, conduse de Dominic Fritz, care se află sub presiunea amenințărilor din partea clanurilor care au acaparat imobilele istorice din zona Loga și ˝băieților deștepți˝, care au exploatat, în beneficiu personal și fără niciun drept, terenuri din patrimoniul public al Timișoarei(…) USR strânge semnături pentru cauzele în care noi credem. Am strâns peste 1 milion de semnături în sprijinul inițiativei “Fără Penali”, iar anul viitor se vor desfășura, în România, primele alegeri în care persoanele condamnate penal nu pot candida pentru nicio funcție publică, de la posturi în cadrul primăriei, până la funcția de președinte al României. Voința cetățenilor nu poate fi ignorată la nesfârșit de vechii politicieni și de șmecheri. A funcționat!”, spune Paula Romocean, președintele USR Timișoara şi lider al consilierilor locali USR.

Problema este că, spre deosebire de o iniţiativă cetăţenească ce poate deveni lege, recuperarea patrimoniului pe care bate monedă USR şi Fritz nu se poate face în baza unei liste cu semnături, oricât de multe ar fi ele.

Dar, o listă care conţine numerele de telefon şi adresele de e-mail ale celor care îşi pun numele pe petiţie, este mană cerească în campania electorală care bate la uşă.

Alte partide plătesc bani grei, pentru astfel de baze de date, pe care USR vrea să pună mâna prin manipulare.

„Mafia se mobilizează împotriva lui Dominic Fritz care recuperează patrimoniul Timișoarei, înstrăinat ilegal. Imobile istorice și terenuri de peste 5 hectare care însumează 22 milioane de euro, aflate pe malurile Begăi, au ajuns, prin fraudă, în mâinile unor interlopi, clanuri sau piloși”, se arată în petiţia pe care timişorenii sunt îndemnaţi să o semneze.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.