Skip to main content

Scandal de proporţii în PNL Timiş! Nica vrea capul primarului din Lugoj

Desfiinţarea Casei de Cultură din Lugoj, unde primar este liberalul Claudiu Buciu, este noul măr al discordiei în PNL Timiş.

Alin Nica, preşedintele filialei, vrea sancţionarea edilului, în forul de conducere, motiv pentru care a convocat de urgenţă, Biroul Permanent Judeţean.

CITEŞTE ŞI: Anunţul Parchetului European, cu privire la percheziţiile din Timişoara!

În cadrul şedinţei care va avea loc săptămâna viitoare, va fi analizată activitatea lui Buciu, dar şi motivele pentru care acesta a desfiinţat atât Casa de Cultură a Municipiului, cât şi Școala de Arte „Remus Tașcău”, Galeria de Artă și Serviciul de Administrare a Cinematografului „Bela Lugosi”.

„Din punctul meu de vedere, ce a făcut Claudiu Buciu la Lugoj este un abuz și o nerespectare a valorilor liberale care promovează cultura și dialogul civic. Voi cere în cadrul BPJ, cel puțin suspendarea pe 6 luni” spune Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Sancțiunea care îi va fi aplicată va fi supusă dezbaterii Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei județene PNL Timiș, Claudiu Buciu riscând chiar și excluderea din partid.

Totodată, va fi analizată activitatea consilierilor locali ai PNL Lugoj și rezultatele organizației municipale a PNL Lugoj.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! Sunt zile caniculare! Aquatim deschide centre de hidratare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.