Skip to main content

Scandal ca la uşa cortului, într-o casă de schimb valutar! Au intervenit jandarmii

Două femei şi un bărbat, acesta din urmă, angajatul unei case de schimb valutar din Timişoara, au fost protagoniştii unui scandal de proporţii.

Incidentul s-a petrecut la o casă de schimb valutar din Calea Aradului, iar mărul discordiei se pare că ar fi o bancnotă de 500 de euro.

CITEŞTE ŞI: Căldura UCIDE! Un bărbat a murit în plină stradă

Mai exact, o femeie în vârstă de 37 de ani susţine că a primi această bancnotă în urmă cu câteva zile de la această casă de schimb, şi are suspiciuni că banii ar fi falşi.

Angajatul acestei locaţii spune însă că nimic nu este adevărat, iar asta a înfuriat-o pe reclamantă.

CITEŞTE ŞI: Razie de amploare în Timișoara! Ce au descoperit polițiștii?

”Una dintre cele două femei au reclamat că înainte cu câteva zile de la casa respectivă a cumpărat euro, iar din 1.000 de euro cât a achiziționat, cu o bancnotă de 500 de euro s-a dus în altă parte să o schimbe în bancnote mai mici pentru a plăti o datorie. Banii i-au fost însă refuzați și i s-a comunicat că sunt falși. Femeia s-a întors apoi la casa de schimb valutar unde a făcut tranzacţia iniţială. Patronul a confirmat că i-a dat femeii valută în urmă cu câteva zile și chiar avea și bonul, însă a negat că ar fi folosit bani falși. Femeia este cercetată acum”, spune Emilia Fânață, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

În scurt timp spiritele s-au încins, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor, pentru detensionarea situaţiei.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.