Skip to main content

Căldura UCIDE! Un bărbat a murit în plină stradă

Canicula face prima victimă în vestul țării! Un bărbat și-a pierdut viața după ce i s-a făcut rău din cauza căldurii.

CITEȘTE ȘI: Razie de amploare în Timișoara! Ce au descoperit polițiștii?

Este vorba despre un bătrân de 70 de ani din Arad, care astăzi s-a prăbușit în plină stradă. Un echipaj al SMURD a ajuns imediat la fața locului și l-a resuscitat pe bărbatul care suferise un stop cardiac.

Deși a fost transportat de urgență la spital, inima bătrânului n-a mai rezistat.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT TERIBIL! Mașină în care se aflau cinci copii, izbită de un autocar

Vă reamintim că partea de vest și nord-vest a României se afla sub cod roșu de căldură.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.