Skip to main content

Șapte jucători de la SCM Timișoara dispută cu SUA, primul meci de rugby din Summer Tour!

Naționala de rugby a României se află de două zile la Chicago, unde va disputa primul meci din Summer Tour, cel cu SUA, pe 5 iulie.

Din lotul tricolor fac parte șapte jucători ai echipei SCM Timișoara.

Este vorba despre Vlad Neculau, Dragoș Ser (din pachetul de înaintare), Gabriel Rupanu, Daniel Plai, Tevita Manumua, Corrado Ștețco și Marius Simionescu (de pe linia de treisferturi).

După meciul cu americanii, românii se vor deplasa la Ottawa, unde vor întâlni Canada, vineri, 12 iulie.

Anterior, stejarii au făcut o săptămână de pregătire în Franța. În urma antrenamentului comun cu echipa Franței, la Marcoussis, și a pregătirii la Soustons, la Centre Sportif Isle Verte, dar și a unor accidentări apărute, staff-ul tehnic a selecționat 28 de jucători (din cei 33 chemați) care să facă deplasarea în America de Nord. 

Astfel că, Lucian Mureșan și Alexandru Bucur revin la echipa de club. Ei se alătură leilor, care vor relua antrenamentele luni, 15 iulie.

Alb-violeții vor pregăti ultimele două etape din sezonul regular și fazele finale ale campionatului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.