Skip to main content

Accident grav, la Timișoara! Un tânăr a ajuns la spital, după un impact violent între două mașini

Polițiștii timișoreni s-au mobilizat de urgență, după un apel care anunța un accident rutier cu victime.

Totul s-a petrecut în toiul nopții trecute, în jurul orei 03:07, pe bulevardul Liviu Rebreanu, unde un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani a intrat în plin într-o altă mașină, la volanul căreia se afla un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, șoferul de 28 de ani a fost rănit, fiind transportat de urgență la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au ieșit negative.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul, într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.