Skip to main content

Sănătatea şi educaţia, prioritare pentru Titu Bojin, care vrea să revină în fruntea CJT! Şi-a lansat oficial candidatura

Titu Bojin este surpriza acestei campanii electorale în judeţul Timiş, fiind susţinut pentru un nou mandat de preşedinte al CJT de ALDE.

Are alături şi echipa UNPR, cu care a obţinut în 2016, aproape 7% dintre voturile timişenilor, fiind pe locul trei.

Bojin este optimist şi acum, mizând pe un rezultat cu două cifre, atât la Consiliul Judeţean Timiş, cât şi la Primăria Timişoara, pentru care candidează avovatul Adrian Popescu.

CITEŞTE ŞI: Explicaţia hilară a autorităţilor după ce au infectat din pix, cu coronavirus, şase oameni

”Dacă vom alege pentru CJT și pentru șefia CJT oameni care au experiență în spate, care au arătat în viață că pot face ceva atunci vom putea trece cu vaporașele către Austria și mai departe, așa cum a fost odată în Timișoara.  Am alături de mine o echipă de oameni deosebiți de la ALDE și vom desfășura o campanie foarte eficientă pe care o vom încheia cu un succes răsunător”, a spus Titu Bojin, care a sperat până în ultima clipă, într-o alinaţă de centru-stâng, la nivelul judeţului Timiş.

Consideră că doar aşa, funcţia de preşedinte al CJT putea fi câştigată de candidatul susţinut de o astfel de alianţă.

Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, Bojin a decis să intre în luptă, susţinut de ALDE, mai ales că are experianţa necesară.

“Mă cunosc cetățenii din Timiș. Am avut un mandat de președinte din 2012 -2016 cu multe împliniri pentru județ. Le știți. Totuși vreau să amintesc de cele 200 de km de drumuri pe care le-am asfaltat, fiindcă erau din pământ. În total am reabilitat sau asfaltat 400 de km de drumuri. Am reparat și fațada Spitalului Județean Timișoara, care este așa cum o vedeți și acum, dar am făcut și multe în interior. După ce voi câștiga funcția de președinte al CJT, după 27 septembrie, voi avea în vedere domeniul sănătății pe care îl voi sprijini intens, dar și învățământul. Voi fi foarte apropiat cu ceea ce se întâmplă în educația din Timiș. Școlile trebuie sprijinite cu seriozitate, unde sunt multe probleme, așa cum am ajutat și Inspectoratul Școlar Timiș, care fusese aruncat în stradă și i-am dat în chirie fostul sediul al Direcției Apelor”, a mai spus Bojin.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! PSD Timiş şi-a stabilit toţi candidaţii la alegerile locale din această toamnă

Pe lista cu priorităţile lui Bojin se numără şi descentralizarea administrativă. Consideră că este timpul să se pună în practică regionalizarea, descentralizarea din punct de vedere administrativ și reducerea numărului de parlamentari.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.