Skip to main content

Sănătatea şi educaţia, prioritare pentru Titu Bojin, care vrea să revină în fruntea CJT! Şi-a lansat oficial candidatura

Titu Bojin este surpriza acestei campanii electorale în judeţul Timiş, fiind susţinut pentru un nou mandat de preşedinte al CJT de ALDE.

Are alături şi echipa UNPR, cu care a obţinut în 2016, aproape 7% dintre voturile timişenilor, fiind pe locul trei.

Bojin este optimist şi acum, mizând pe un rezultat cu două cifre, atât la Consiliul Judeţean Timiş, cât şi la Primăria Timişoara, pentru care candidează avovatul Adrian Popescu.

CITEŞTE ŞI: Explicaţia hilară a autorităţilor după ce au infectat din pix, cu coronavirus, şase oameni

”Dacă vom alege pentru CJT și pentru șefia CJT oameni care au experiență în spate, care au arătat în viață că pot face ceva atunci vom putea trece cu vaporașele către Austria și mai departe, așa cum a fost odată în Timișoara.  Am alături de mine o echipă de oameni deosebiți de la ALDE și vom desfășura o campanie foarte eficientă pe care o vom încheia cu un succes răsunător”, a spus Titu Bojin, care a sperat până în ultima clipă, într-o alinaţă de centru-stâng, la nivelul judeţului Timiş.

Consideră că doar aşa, funcţia de preşedinte al CJT putea fi câştigată de candidatul susţinut de o astfel de alianţă.

Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, Bojin a decis să intre în luptă, susţinut de ALDE, mai ales că are experianţa necesară.

“Mă cunosc cetățenii din Timiș. Am avut un mandat de președinte din 2012 -2016 cu multe împliniri pentru județ. Le știți. Totuși vreau să amintesc de cele 200 de km de drumuri pe care le-am asfaltat, fiindcă erau din pământ. În total am reabilitat sau asfaltat 400 de km de drumuri. Am reparat și fațada Spitalului Județean Timișoara, care este așa cum o vedeți și acum, dar am făcut și multe în interior. După ce voi câștiga funcția de președinte al CJT, după 27 septembrie, voi avea în vedere domeniul sănătății pe care îl voi sprijini intens, dar și învățământul. Voi fi foarte apropiat cu ceea ce se întâmplă în educația din Timiș. Școlile trebuie sprijinite cu seriozitate, unde sunt multe probleme, așa cum am ajutat și Inspectoratul Școlar Timiș, care fusese aruncat în stradă și i-am dat în chirie fostul sediul al Direcției Apelor”, a mai spus Bojin.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! PSD Timiş şi-a stabilit toţi candidaţii la alegerile locale din această toamnă

Pe lista cu priorităţile lui Bojin se numără şi descentralizarea administrativă. Consideră că este timpul să se pună în practică regionalizarea, descentralizarea din punct de vedere administrativ și reducerea numărului de parlamentari.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.