Explicaţia hilară a autorităţilor după ce au infectat din pix, cu coronavirus, şase oameni

Sunt tot mai dese erorile autorităţilor care gestionează epidemia de coronavirus din ţara noastră.

Cel mai recent exemplu este în judeţul Timiş, unde şase persoane au primit, în decurs de câteva ore, trei rezultate pentru coronavirus: două negative şi unul pozitiv.

Pe aceeaşi temă: Halucinant! Şase oameni au primit în câteva ore, trei rezultate: unul pozitiv şi două negative, la infecţia cu COVID-19. Doi dintre ei nici măcar nu au fost testaţi

Este situaţia în care au ajuns apropiaţii actorului Raul Bastean, doi dintre ei fiind anunţaţi că au coronavirus deşi nici nu au fost testaţi.

Greşeala a fost comisă de Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Timiş, care a trimis un document semnat de şeful ISU, Lucian Mihoc.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! PSD Timiş şi-a stabilit toţi candidaţii la alegerile locale din această toamnă

Purtătorul de cuvânt al ISU spune însă că Mihoc este în concediu, iar semnătura este a locţiitorului său.

Are o explicaţie şi pentru faptul că şase oameni au fost îmbolnăviţi din pix: o eroare de editare.

Mai exact, Elena Megherea spune că s-a strecurat o greşeală în capul de tabel unde, în loc de “au fost identificaţi 6 contacţi ai unei persoane confirmate pozitiv la infecţia cu COVID-19” a fost scris “au fost confirmate cu COVID-19, un număr de 6 contacţi”.

Megherea mai spune că documentul greşit a fost trimis la Primărie, pentru ca autorităţile locale să ştie că acele persoane au fost în contact cu un bolnav de coronavirus şi că trebuie să stea în izolare, timp de 14 zile.

Însă, chiar şi dacă ar fi fost corectă, adresa respectivă nu prea se justifică, pentru că a fost trimisă mult prea târziu.

A ajuns la Primărie, pe data de 14 august, la 9 zile de când persoana pozitivă a primit rezultatul, iar autorităţile ar fi trebuit să fie informate chiar din prima zi.

CITEŞTE ŞI: S-a prelungit starea de alertă! Lista completă cu restricţiile impuse de autorităţi, pentru următoarele 30 de zile?

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.