Skip to main content

Salvat, la limită! Un bunicuţ desculţ, înfrigurat şi dezorientat, găsit de poliţişti, în apropierea unei căi ferate

Disperare mare, în familia unui bătrân de 94 de ani, care a plecat de acasă, într-o direcţie necunoscută, iar cei apropiaţi nu i-au mai dat de urmă.

S-au gândit la cele mai sumbre scenarii, mai ales că bătrânelul are şi afecţiuni psihice, aşa că nu au aşteptat ca lucrurile să se rezolve de la sine şi au cerut ajutorul poliţiştilor.

CITEŞTE ŞI: Investiții de milioane de euro pentru digitalizarea a 11 spitale din Timiș! Medicii vor avea acces rapid la istoricul pacienților

Bărbatul, dispărut de pe raza oraşului Sânnicolau Mare au fost găsit după patru ore.

Era desculţ, îmbărcat sumar şi dezorientat, în apropierea căii ferate.

„Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost alertați de fiul unei persoane vârstnice, care a informat că tatăl său, de 94 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit. Echipajele de polițiști au răspuns prompt, conștiente de riscul înnoptării și vârsta înaintată a bătrânului. Într-un efort intensiv de căutare, un coleg din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Sânnicolau Mare a găsit bătrânul în mai puțin de 4 ore de la dispariție. Locația tragică: în apropierea căii ferate dintre Sânnicolau Mare și Saravale, desculț, înfrigurat și dezorientat”, transmite IPJ Timiş.

Din fericire, bătrânul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns înapoi, în sânul familiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.