Skip to main content

Salvare contracronometru! Pompierii au eliberat un mânz căzut într-un canal de irigații

Pompierii au fost solicitați în această dimineață să intervină pentru a scoate un mânz ce a rămas blocat după ce a căzut într-un canal de irigații.

Pompierii au fost solicitați să intervină la ieșirea din satul Șimian, județul Bihor, pentru salvarea mânzului.

Au fost mobilizați imediat, pompierii Stației Valea lui Mihai, care, ajunşi la locul indicat de apelant, au constatat că mânzul se afla într-un canal adânc de aproximativ patru metri, având doar capul deasupra apei, corpul fiindu-i afundat în apă și nămol.

Folosind furtunurile, cordițele și alte accesorii specifice unor astfel de intervenții, pompierii au asigurat condiţiile de extragere a mânzului, după care, au scos animalul teafăr la suprafaţă şi l-au predat proprietarului care, aflat la faţa locului, a participat la acţiunea de salvare, alături de pompierii militari și câțiva trecători care s-au oferit să-i ajute.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.