Salvare contracronometru! Pompierii au eliberat un mânz căzut într-un canal de irigații

Pompierii au fost solicitați în această dimineață să intervină pentru a scoate un mânz ce a rămas blocat după ce a căzut într-un canal de irigații.

Pompierii au fost solicitați să intervină la ieșirea din satul Șimian, județul Bihor, pentru salvarea mânzului.

Au fost mobilizați imediat, pompierii Stației Valea lui Mihai, care, ajunşi la locul indicat de apelant, au constatat că mânzul se afla într-un canal adânc de aproximativ patru metri, având doar capul deasupra apei, corpul fiindu-i afundat în apă și nămol.

Folosind furtunurile, cordițele și alte accesorii specifice unor astfel de intervenții, pompierii au asigurat condiţiile de extragere a mânzului, după care, au scos animalul teafăr la suprafaţă şi l-au predat proprietarului care, aflat la faţa locului, a participat la acţiunea de salvare, alături de pompierii militari și câțiva trecători care s-au oferit să-i ajute.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.