Skip to main content

7 ani de chin pentru o femeie care nu şi-a mai văzut fratele! Ştii ceva despre el?

Sunt căutări ample, pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 45 de ani, despre care familia nu mai ştie nimic, încă din anul 2015.

Este vorba despre Doru Doroga, care avea domiciliul în comuna Turdaş, judeţul Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Salvare contracronometru! Pompierii au eliberat un mânz căzut într-un canal de irigații

Sora lui, care locuieşte în Germania, este cea care a alertat Poliţia, povestind că nu a mai reuşit să ia legătura cu el, în ultimii 7 ani.

Femeia bănuia că fratele ei s-a mutat în comuna Nuşeni, judeţul Bictriţa Năsăud, însă nici acolo nimeni nu ştie ceva despre el.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a mai fost plecat în mod voluntar de la domiciliu, însă de fiecare dată s-a întors.

Acum, oamenii legii cer ajutorul populaţiei pentru a da de urma bărbatului dispărut.

Doru Doroga are următoarele semnalmente: înălțimea de 1,90 m, păr șaten-deschis, cu cărare pe mijloc, ochi căprui-verzui, greutate aproximativ 90 kg., mustață de culoare castaniu-deschis.

„Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: A început numărătoarea inversă! Expo Mobila Timişoara 2022 se pregăteşte de o nouă ediţie!

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.