Skip to main content

7 ani de chin pentru o femeie care nu şi-a mai văzut fratele! Ştii ceva despre el?

Sunt căutări ample, pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 45 de ani, despre care familia nu mai ştie nimic, încă din anul 2015.

Este vorba despre Doru Doroga, care avea domiciliul în comuna Turdaş, judeţul Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Salvare contracronometru! Pompierii au eliberat un mânz căzut într-un canal de irigații

Sora lui, care locuieşte în Germania, este cea care a alertat Poliţia, povestind că nu a mai reuşit să ia legătura cu el, în ultimii 7 ani.

Femeia bănuia că fratele ei s-a mutat în comuna Nuşeni, judeţul Bictriţa Năsăud, însă nici acolo nimeni nu ştie ceva despre el.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a mai fost plecat în mod voluntar de la domiciliu, însă de fiecare dată s-a întors.

Acum, oamenii legii cer ajutorul populaţiei pentru a da de urma bărbatului dispărut.

Doru Doroga are următoarele semnalmente: înălțimea de 1,90 m, păr șaten-deschis, cu cărare pe mijloc, ochi căprui-verzui, greutate aproximativ 90 kg., mustață de culoare castaniu-deschis.

„Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: A început numărătoarea inversă! Expo Mobila Timişoara 2022 se pregăteşte de o nouă ediţie!

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.