Skip to main content

Salonul Industriei Ușoare, la ultima ediție de vară 2023! Când își deschide porțile?  

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, ultima ediție de vară din acest an a Salonului Industriei Ușoare.

Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 27 august.

Companii din țară, producători și comercianți, pregătesc pentru publicul larg lichidări de stoc la articole din colecțiile de vară, dar și piese din colecțiile de toamnă. Vor putea fi achiziționate, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole, de la îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, la produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, altele”, transmit oragnizatorii.

Târgul de Produse Tradiționale din exterior își va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.  

Salonul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, excepţie făcând ultima zi, când programul se încheie la ora 18.00.

Intrarea publicului este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.