Skip to main content

Presiune redusă la apă pe unele străzi, iar pe alte se oprește complet! Aquatim anunță lucrări în zona de nord a Timișoarei

Aquatim anunță că la începutul săptămânii viitoare, consumatorii de pe mai multe străzi din oraș vor rămâne fără apă pe timpul nopții sau vor avea presiune redusă.

Asta din cauza unor lucrări din cadrul proiectului de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare pe 92 de străzi din Timișoara.

Așadar, în săptămâna care urmează, se va executa cuplarea conductei de pe strada Miresei, colt cu Calea Aradului.

Astfel, de luni, 21 august 2023, ora 22.00, până marți, 22 august, ora 8.00, se va întrerupe furnizarea apei după cum urmează: în zona cuprinsă între Lipovei, Aradului până la str. Amurgului și centrul comercial Iulius Mall, Torontalului, între Circumvalatiunii și str. Timiș, punctul termic nr.26, Biserica Agape, BCR, Asirom, Cowork Timișoara, str. Miresei.

De asemenea, pe alte străzi presiunea apei va fi redusă: la etajele 3, 4, 5 pe Calea Aradului, zona delimitată de str. Grigore T.Popa – Armoniei, str. I.Barbu, str. Marginii UNIV.SAB, Liceul Agricol, Hornbach, Auchan, Altex, Selgros, Decathlon, Ikea, Centrul Medical Regina Maria, Penny, Carrefour, Dacia Service, Romstal, Lidl, Petrom, Reprezentanța Mercedes Benz, OMV, MOL, Restaurant Tinecz.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.