Skip to main content

S-au pus în vânzare biletele pentru Gala Premiilor Uniter!

Gala Premiilor UNITER, în formula participativă în care este concepută anul acesta, se deschide publicului, astfel încât spectatorii din Timișoara să poată participa la spectacolele nominalizate la categoria Cel mai bun spectacol și să se afle în sala de spectacol alături de vedetele teatrului românesc.

Cele trei spectacole nominalizate sunt OEDIP REGE de Sofocle, regia Declan Donnelan, Teatrul Național Craiova (miercuri, 7 iunie, orele 18:00 și 21:00, Sala 2); ANTONIN ARTAUD. FAMILIA CENCI, regia Silviu Purcărete, Teatrul Național Iași (joi, 8 iunie, ora 19:00 și vineri, 9 iunie, ora 16:00, Fabrica de decoruri) și SEASIDE STORIESde Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Goșu, Tudor Ganea, Nicoleta Dabija, regia Radu Afrim, Teatrul de Stat Constanța (vineri, 9 iunie și sâmbătă, 10 iunie, ora 19:00, Sala 2).

CITEŞTE ŞI: Fugari, căutaţi de autorităţile din România şi Italia, depistaţi în vama Cenad! Au fost duşi direct în arest

Corolarul acestei săptămâni teatrale are loc luni, 12 iunie, de la ora 20:00, când Gala Premiilor UNITER va debuta în Sala Mare a Teatrului Național, evenimentul fiind transmis în direct pe TVR Cultural și pe www.uniter.ro. Accesul în sala de spectacol are loc între orele 19:00 și 19:45.

Se mai pot achiziționa bilete online, pe www.tntm.ro, sau fizic, de la Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2, orar marți-duminică, orele 11-19, tel. 0256 201 117.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.