Skip to main content

Fugari, căutaţi de autorităţile din România şi Italia, depistaţi în vama Cenad! Au fost duşi direct în arest

Poliţiştii de frontieră de la vama Cenad au descoperit trei persoane care se sustrăgeau de la executarea pedepsei cu închisoarea.

Este vorba despre o femeie şi doi bărbaţi, pe numele cărora existau mandate de arestare emise de autorităţile din România şi Italia.

CITEŞTE ŞI: S-a cutremurat pământul! Un nou seism a avut loc în vestul țării

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost condamntă pe 2 ani şi 8 luni de închisoare pentru înşelăcine, iar după ce şi-a aflat pedeapsa, a încercat să plece din ţară.

La fel a procedat şi un bărbat de 33 de ani, care a fost condamnat la 2 ani de puşcărie, după ce a fost prins la volanul unei maşini, fără a deţine permis de conducere.

Cea de-a treia perssoană căutată de poliţişti şi depistată în vama Cenad, este un bărbat de 40 de ani.

Acesta avea înregistrat pe numele lui un mandat european de arestare, emis decătre autoritățile din Italia, pentru săvârșirea infracțiunii de invazie de clădiri fără drept, fiind condamnat la 3 ani, 11 luni și 10 zile de închisoare.

Cei trei cetățeni români au fost predați unor echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.