Skip to main content

S-a prăbuşit în gol, de la 9 metri înălţime! Biciclist în stare gravă, după un accident cumplit

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce un biciclist a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 9 metri.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puţin timp, în zona „Blooming”, de la intrarea în municipiul Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Zone de loisir şi de promenadă, spaţii verzi şi trotuare modernizate! Proiectul care schimbă la faţă Piaţa Mocioni! Hai să îţi spui şi tu părerea

Deocamdată nu se ştie cu exactitate cum s-a întâmplat, cert este că victima, un bărbat de 54 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Conform primelor informaţii, el s-a prăbuşit în gol, de pe podul din zona respectivă.

„Poliția Municipiului Hunedoara fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu bicicleta de pe punctul situat pe DJ 687 (zona “Blooming”, intrarea în municipiul Hunedoara). Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 54 de ani, din municipiul Hunedoara, care se deplasa pe bicicletă pe podul respectiv, a căzut cu bicicleta de pe pod, de la o înălțime de aproximativ 9 metri. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, iar polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Hunedoara.

UPDATE:

Apelul la 112 a fost transmis de o un pieton care se deplasa spre casă, se afla la intrarea pe pod și a observat cum biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut.

Biciclistul prezenta multiple traumatisme la nivelul coloanei vertebrale și fracturi, astfel că intervenția s-a realizat folosind o saltea vacuum.

„Bărbatul, în deplasarea sa pe bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ 9 metri, într-o zonă greu accesibilă, iar echipa de intervenție, care a fost formată din 6 salvatori, a intervenit de urgență pentru a-i asigura primul ajutor”, transmite ISU Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Consiliul Județean alocă peste trei milioane de lei pentru susținerea sportului timișean!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.