Skip to main content

Consiliul Județean alocă peste trei milioane de lei pentru susținerea sportului timișean!

3.250.000 lei este bugetul total alocat de Consiliul Județean Timiș pentru finanțarea nerambursabilă a programelor din cadrul Agendei sportive.

Din acești bani, 1.950.000 lei au fost alocați pentru entitățile de drept public, respectiv 1.300.000 lei, pentru cluburile sportive de drept privat. În total, 22 de structuri sportive au solicitat bani nerambursabili de la Consiliul Județean Timiș.

Au fost depuse șase programe sportive de către entități de drept public, din care patru pentru finanțarea programului „Sportul de performanță”, respectiv două pentru finanțarea programului „Sportul pentru toți”. Structurile de drept privat au depus un număr de 16 proiecte, 15 dintre acestea optând pentru „Sportul de performanță”, iar una solicitând finanțare în cadrul programului „Sportul pentru toți”.

Mișcarea sportivă trebuie încurajată la nivel de autorități, fapt pentru care Consiliul Județean Timiș acordă o importanță deosebită acestui sector. Tinerii au nevoie de o motivație în plus pentru a practica sportul atât la nivel de masă, pentru un stil de viață sănătos, cât și pentru obținerea unor performanțe care să contribuie la promovarea județului. Vom continua să fim alături de structurile sportive și să sprijinim programele care sunt atractive pentru tinerii din județul Timiș”, spune Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Rezultatele pot fi consultate pe pagina www.sport.cjtimis.ro, iar contestațiile pot fi depuse până mâine, 7 iunie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.