Skip to main content

Consiliul Județean alocă peste trei milioane de lei pentru susținerea sportului timișean!

3.250.000 lei este bugetul total alocat de Consiliul Județean Timiș pentru finanțarea nerambursabilă a programelor din cadrul Agendei sportive.

Din acești bani, 1.950.000 lei au fost alocați pentru entitățile de drept public, respectiv 1.300.000 lei, pentru cluburile sportive de drept privat. În total, 22 de structuri sportive au solicitat bani nerambursabili de la Consiliul Județean Timiș.

Au fost depuse șase programe sportive de către entități de drept public, din care patru pentru finanțarea programului „Sportul de performanță”, respectiv două pentru finanțarea programului „Sportul pentru toți”. Structurile de drept privat au depus un număr de 16 proiecte, 15 dintre acestea optând pentru „Sportul de performanță”, iar una solicitând finanțare în cadrul programului „Sportul pentru toți”.

Mișcarea sportivă trebuie încurajată la nivel de autorități, fapt pentru care Consiliul Județean Timiș acordă o importanță deosebită acestui sector. Tinerii au nevoie de o motivație în plus pentru a practica sportul atât la nivel de masă, pentru un stil de viață sănătos, cât și pentru obținerea unor performanțe care să contribuie la promovarea județului. Vom continua să fim alături de structurile sportive și să sprijinim programele care sunt atractive pentru tinerii din județul Timiș”, spune Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Rezultatele pot fi consultate pe pagina www.sport.cjtimis.ro, iar contestațiile pot fi depuse până mâine, 7 iunie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.