Skip to main content

Milos Pesic revine la Timișoara! Va ocupa postul de antrenor secund

Milos Pesic revine pe Bega, la opt ani distanță de la momentul când cucerea Cupa României la baschet cu echipa timișoreană.

De această dată, el va face parte din staff-ul tehnic, urmând să ocupe postul de antrenor secund.

Milos Pesic (acum în vârstă de 38 de ani) a câștigat ambele trofee ale Cupei României, în 2010 și 2015, de fiecare sub comanda antrenorului Dragan Petricevic.

Milos a fost adus în România în 2006, la Timișoara, la vârsta de 21 de ani, de la formația sârbă Atlas Bank Novi Beograd. A evoluat în alb-violet în perioada 2006-2010, în partea a doua a sezonului 2010/2011 și în campionatul 2014/2015.

Pesic a fost principalul marcator al finalei de Cupă din 2010 (Timișoara – Gaz Metan Mediaș 92-83), cu 24 de puncte, și a contribuit cu 13 puncte și în finala din 2015 (Timișoara – Mureș Tg. Mureș 78-73, după prelungiri).

Fostul jucător timișorean și-a început cariera de antrenor încă din 2021, în prima ligă din Slovenia, la KK Sentjur, ca antrenor principal. În toamna aceluiași an, el se întorcea în România și devenea secund la CSM Galați.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.