Skip to main content

S-a dat alarma după ce mai mulți trecători au găsit un bărbat inconștient, într-o mașină! Medicii au stabilit însă, că acesta era decedat

S-a dat alarma la 112 după ce mai mulți trecători au alertat faptul că un bărbat zace inconștient într-o mașină parcată.

În această dimineață, mai multe echipaje de poliție, dar și un echipaj medical au ajuns la adresa indicată de apelant, mai exact pe Bulevardul Gheorghe Magheru din Arad, unde l-au găsit pe bărbat. Din păcate, medicii n-au mai putut face nimic pentru el, acesta fiind decedat.

Trupul bărbatului a fost transportat la IML, pentru autopsie.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Secției 2 Micălaca au fost sesizați despre un bărbat, posibil decedat, într-un autoturism, pe Bulevardul Gheorghe Magheru. În urma efectuării cercetării la fața locului, bărbatul a fost identificat în persoana unui arădean de 43 de ani, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare”, transmite IPJ Arad.

Conform polițiștilor, se pare că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.