Skip to main content

Acoperișul unei case, în flăcări, după ce a fost lovit de trăsnet!

Pompierii au fost solicitați să intervină în această dimineață pentru lichidarea unui incendiu, provocat de un trăsnet.

Acoperișul unei case din localitatea Cheșa, din județul Bihor, a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid.

Un vecin care a văzut acoperișul arzând a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor.

La adresa indicată de apelant, au fost mobilizate operativ, două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii Tinca, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială tip Abroll, precum și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Salonta, cu o autospecială de stingere, fiind alertat totodată, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cociuba Mare. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întregul acoperiș al locuinței, cu pericol de propagare la încăperi”, transmite ISU Bihor.

Pompierii ajunși la fața locului au localizat și lichidat focarele în aproximativ 50 de minute, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la camerele casei. În urma evenimentului, a ars acoperișul, pe o suprafață de circa 140 metri pătrați.

Din fericire, nu au existat persoane rănite

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.