Skip to main content

Revoltător! Şi-a bătut bunica, în vârstă de 90 de ani, pentru că nu i-a cumpărat un telefon mobil

O femeie în vârstă de 90 de ani a cerut ajutorul Poliţiei, după ce nepotul ei a lovit-o şi a înjurat-o ca la uşa cortului.

Totul s-a întâmplat în toiul nopţii, în jurul orei 03:00, când bătrâna dormea, în casa ei din municipiul Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Universitatea Metropolitană Timişoara, în topul Shaghai! Cum vede rectorul UVT, realizarea acestui deziderat?

A fost trezită din somn, de nepotul ei, în vârstă de 41 de ani, care i-a cerut bani ca să îşi cumpere telon mobil.

Bătrâna l-a refuzat, moment în care individul şi-a ieşit din minţi şi a început să îşi agreseze bunica.

„În data de 17 august 2023, în jurul orei 09:50, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie în vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, care a reclamat faptul că, în jurul orei 03:00, în timp ce se afla acasă, nepotul său, în vârstă de 41 de ani, care locuiește împreună cu ea, a trezit-o din somn pentru a-i solicita o sumă de bani, în vederea achiziționării unui telefon mobil. Femeia a specificat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu nepotul său, deoarece nu a vrut să-i acorde acea sumă de bani, iar din acest motiv nepotul său s-a enervat și a început să îi adreseze injurii și a lovit-o”, transmite IPJ Hunedoara.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar pe numele bărbatului care şi-a bătut bunica a fost emis un ordin provizoriu de protecţie.

CITEŞTE ŞI: Încă două blocuri din Timișoara intră în reabilitare termică! Au fost semnate contractele

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.