Skip to main content

Festivalul Internațional „George Enescu” aduce la Timișoara un concert simfonic de excepție susținut de Orchestra Filarmonicii Banatul, alături de Cvartetul Arcadia

Ediția a XXVI-a a Festivalului Internațional „George Enescu” aduce la Timișoara un concert simfonic extraordinar susținut de Orchestra Filarmonicii Banatul Timișoara, alături de CVARTETUL ARCADIA.

Evenimentul are loc joi, 7 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Capitol.

La pupitrul dirijoral se va afla MARTIJN DENDIEVEL.

În program: ADRIAN POP – Hore pentru orchestră

JOHN ADAMS – Absolute Jest, pentru cvartet de coarde și orchestră

MIECZYSLAW WEINBERG – Rapsodie pe teme moldovenești

DMITRI ȘOSTAKOVICI – Simfonia nr. 9 în mi bemol major, op. 70

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie, cu o oră înainte de eveniment, și pe myticket.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.