Restricții de circulație sâmbătă, pe strada Andrei Șaguna! Se toarnă asfalt nou

Atenție, șoferi! Noi restricții de circulație, din cauza lucrărilor la carosabil, în Timișoara! Primăria anunță faptul că sâmbătă, în data de 16 iulie, în intervalul orar 7.00 – 20.00, în zona intersecției Andrei Șaguna – Ion Mihalache – Baba Dochia, pe o porțiune de aproximativ 20 metri, înainte de stația STPT, se va închide circulația pe sensul de mers Pod Andrei Șaguna – strada Baba Dochia.

Pe sensul de mers strada Baba Dochia – Pod Andrei Șaguna se va permite circulația în dublu sens, cu câte o bandă pe sens, în vederea înlocuirii mixturii asfaltice și a masticului bituminos la liniile de tramvai.

Începând de astăzi au fost demarate lucrări de întreținere pe strada Andrei Șaguna.

Și mijloacele de transport în comun vor circula deviat.

Pe perioada lucrărilor, instalația de semaforizare va funcționa pe galben intermitent.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.