Skip to main content

Restricții de circulație sâmbătă, pe strada Andrei Șaguna! Se toarnă asfalt nou

Atenție, șoferi! Noi restricții de circulație, din cauza lucrărilor la carosabil, în Timișoara! Primăria anunță faptul că sâmbătă, în data de 16 iulie, în intervalul orar 7.00 – 20.00, în zona intersecției Andrei Șaguna – Ion Mihalache – Baba Dochia, pe o porțiune de aproximativ 20 metri, înainte de stația STPT, se va închide circulația pe sensul de mers Pod Andrei Șaguna – strada Baba Dochia.

Pe sensul de mers strada Baba Dochia – Pod Andrei Șaguna se va permite circulația în dublu sens, cu câte o bandă pe sens, în vederea înlocuirii mixturii asfaltice și a masticului bituminos la liniile de tramvai.

Începând de astăzi au fost demarate lucrări de întreținere pe strada Andrei Șaguna.

Și mijloacele de transport în comun vor circula deviat.

Pe perioada lucrărilor, instalația de semaforizare va funcționa pe galben intermitent.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.