Skip to main content

Ateliere creative, în acest weekend, în Parcul Uzinei!

O nouă serie de ateliere creative se desfășoară la sfârșitul săptămânii în Parcul Uzinei din Timișoara, lângă Podul de Poveste.

Vă invităm la un proiect artistic prin care chestionăm însăși conotația cuvântului ACASĂ și implicațiile lui profunde. În atelierele creative propuse de Livia Mateiaș veți avea ocazia să pictați, dar și să explorați semnificația cuvântului ACASĂ din mai multe perspective” spun organizatorii.

Astfel, timișorenii au ocazia să participe la două întâlniri prietenoase, în Parcul Uzinei. Primul atelier se va desfășura vineri, 15 iulie, iar cel de-al doilea duminică 17 iulie, ambele de la ora 18.

Atelierele sunt destinate atât adulților cât și copiilor, iar participarea este gratuită.

Acasă este tema atelierelor propuse de studioul artouching. Proiectul ACASĂ este parte a proiectului ROOF, care își propune susținerea persoanelor fără adăpost și încearcă găsirea unor soluții eficiente pentru acestea. În cadrul acestui proiect Livia Mateiaș realizează o cercetare artistică asupra ceea ce înseamnă ACASĂ pentru diferiți oameni.

Cei care doresc să contribuie la această cercetare pot răspunde la 4 întrebări completând formularul următor: https://forms.gle/tYbPeymxgrDwEFM5A 

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi la linkul evenimentului: https://fb.me/e/2NGTLziaB

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.