Skip to main content

Educaţia europeană, în dezbatere la Timişoara!

Şcoala Gimnazială nr. 13 Timişoara a găzduit astăzi un eveniment menit să aducă mai aproape de cei interesaţi, informaţii despre schimburile de experienţă în învăţământul preuniversitar.

Mai exact, profesorii implicaţi în Erasmus+ KA101 ,,UP TO DATE- O ŞCOALĂ EUROPEANĂ”  au discutat despre beneficiile unui astfel program axat pe mobilitatea cadrelor didactice la cursuri europene de formare.

CITEŞTE ŞI: Restricții de circulație sâmbătă, pe strada Andrei Șaguna! Se toarnă asfalt nou

Proiectul a avut trei fluxuri de mobilitate:

– în noiembrie 2019 – cursul de Management de proiect european, la Roma, 2 participanţi,

– în august 2021 – cursul TIC în educaţie, la Praga, 3 participanţi,

– în mai 2022 – cursul Activităţi în aer liber, legate de mediu, într-un cadru non-formal, la Nicosia, 2 participanţi. 

“La acest eveniment, care a fost un real succes, au participat cadre didactice şi reprezentanţi ai unor instituţii din judeţul Timiş, interesaţi de scrierea, implementarea şi diseminarea proiectelor Erasmus+ KA101 cu rol de promovare a schimburilor culturale şi a multilingvismului, de întărire a rolul Uniunii Europene în procesul de globalizare, de creare a unor punţi de legătură între instituţiile de educaţie dar şi de promovare a cooperarii la nivel mondial”, explică Sorina Sîrbu, director al Şcolii Gimnaziale Nr. 13.

CITEŞTE ŞI: Ateliere creative, în acest weekend, în Parcul Uzinei!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.