Educaţia europeană, în dezbatere la Timişoara!

Şcoala Gimnazială nr. 13 Timişoara a găzduit astăzi un eveniment menit să aducă mai aproape de cei interesaţi, informaţii despre schimburile de experienţă în învăţământul preuniversitar.

Mai exact, profesorii implicaţi în Erasmus+ KA101 ,,UP TO DATE- O ŞCOALĂ EUROPEANĂ”  au discutat despre beneficiile unui astfel program axat pe mobilitatea cadrelor didactice la cursuri europene de formare.

CITEŞTE ŞI: Restricții de circulație sâmbătă, pe strada Andrei Șaguna! Se toarnă asfalt nou

Proiectul a avut trei fluxuri de mobilitate:

– în noiembrie 2019 – cursul de Management de proiect european, la Roma, 2 participanţi,

– în august 2021 – cursul TIC în educaţie, la Praga, 3 participanţi,

– în mai 2022 – cursul Activităţi în aer liber, legate de mediu, într-un cadru non-formal, la Nicosia, 2 participanţi. 

“La acest eveniment, care a fost un real succes, au participat cadre didactice şi reprezentanţi ai unor instituţii din judeţul Timiş, interesaţi de scrierea, implementarea şi diseminarea proiectelor Erasmus+ KA101 cu rol de promovare a schimburilor culturale şi a multilingvismului, de întărire a rolul Uniunii Europene în procesul de globalizare, de creare a unor punţi de legătură între instituţiile de educaţie dar şi de promovare a cooperarii la nivel mondial”, explică Sorina Sîrbu, director al Şcolii Gimnaziale Nr. 13.

CITEŞTE ŞI: Ateliere creative, în acest weekend, în Parcul Uzinei!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.