Skip to main content

Restricții de circulație, pentru mai bine de o săptămână, la Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute ocolitoare

Vara aduce în fiecare an, la Timișoara, Festivalul Inimilor, un eveniment cu tradiție, care sărbătorește cultura fiecărei țări participante, prin dans și muzică.

În acest an, evenimentul are loc în perioada 3-7 iulie.

Pentru desfăşurarea festivalului, dar şi pentru organizarea lui, Comisia de Circulație a decis închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi din zona Parcului Rozelor, începând de mâine (ora 22:00), până pe 8 iulie (ora 12:00), după cum urmează:

  • strada Academician Alexandru Borza (fosta Trandafirilor);
  • strada Gheorghe Andrașiu, tronsonul cuprins între bulevardul  C.D. Loga și Academician Alexandru Borza;
  • strada Silviu Bejan, tronsonul cuprins între bulevardul C.D. Loga și Academician Alexandru Borza;
  • strada Patriarh Miron Cristea, tronsonul cuprins între bulevardul C.D. Loga și Academician Alexandru Borza.

De asemenea, traficul rutier va fi închis în data de 4 iulie, în intervalul orar 18:00 – 19:00, pentru desfășurarea paradei portului popular, pe traseul: bulevardul  C.D. Loga (Catedrala Mitropolitană) – strada Silviu Bejan – strada Academician Alexandru Borza (Parcul Rozelor).

Pe perioada desfășurării evenimentului, șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.