Skip to main content

Accident rutier grav! O femeie și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost transportate de urgență la spital

O femeie a murit și alte trei persoane au ajuns la spital, după un accident rutier cumplit în care au fost implicate două mașini.

Coliziunea s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe o șosea din zona localității Nădab, județul Arad.

În urma impactului violent, o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost transportate la spital, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

VOM REVENI CU DETALII

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.