Skip to main content

Regina Marii Britanii, în stare critică! Toată Familia Regală se adună în Scoţia, pentru a-i fi alături

Starea de sănătate a Elisabetei a II-a s-a înrăutăţit, în ultimele ore, lucru confirmat şi de Palatul Buckingham.

În urmă cu puţin timp, a fost transmis un comunicat de presă referitor la asta, iar jurnliştii britanici spun că este un lucru neobişnuit.

 În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii reginei sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a Majestății Sale și au recomandat ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală”, se arată în comunicatul transmis de Palatul Buckingham.

La scurt timp după acest anunţ, Prințul Charles și Prințul William au plecat la Balmoral, pentru a fi alături de suverana Marii Britanii.

CITEŞTE ŞI: Concerte inedite, la Bastionul Theresia! Nu rata evenimentele marca Flight Festival

De asemenea, ducele şi ducesa de Sussex, care sunt în aceste zile, într-o vizită planificată  în UK, se îndreaptă spre Scoţia, după cum a anunţat purtătorul de cuvânt al celor doi.

În paralel, oamenii de rând se adună, atât la Castelul Balmoral, cât şi la Palatul Buchingham şi se roagă pentru Regină, după cum anunţă The Guardian.

Ceremonia de schimbare a gărzii, de la Palatul Buckingham a fost astăzi anulată.

Jurnaliştii din faţa Palatului sunt îmbrăcaţi în negru, la fel şi prezentatorii de ştiri.

De asemenea, BBC şi-a schimbat grafica de pe site, care până acum era roşie.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.