Concerte inedite, la Bastionul Theresia! Nu rata evenimentele marca Flight Festival

Timișenii sunt așteptați în acest weekend, la Bastionul Theresia, unde vor avea loc trei evenimente marca Flight Festival.

Concertele ”Flying Piano”, ”Electric” și “Silent Shadows”, proiecte finanțate prin programul TimCultura 2022 al Consiliului Județean Timiș, vă vor cuceri indiferent de genul de muzică preferat.

CITEŞTE ŞI: Alertă meteo! Urmează două zile de ploi torenţiale şi vânt puternic!

Intrarea este gratuită pentru toate cele trei evenimente, cu rezervarea locului în prealabil pe www.poftimcultura.ro.

Flying Piano – Sâmbătă, 10 septembrie – ora 19:00

Pianul e magic în orice context. Iar dacă pianul și artistul care cântă la el plutesc, la propriu, experiența nu poate fi decât înălțătoare. În cadrul evenimentului vor avea loc trei reprezentații.

Electric – Sâmbătă, 10 septembrie – ora 21:00

Flautistul Matei Ioachimescu, compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș propun un spectacol electrizant pentru flaut și medii electronice.

Publicul va avea parte de o experiență muzicală inedită care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

Silent Shadows – Duminică, 11 septembrie – ora 21:00

Silent Shadows este un spectacol multimedia impunător care trage un semnal de alarmă asupra dezvoltării haotice a umanității, a supra-tehnologizării și a impactului acestora asupra vieții. Luminile inteligente și laserele tridimensionale completează ambianța vizuală și punctează elementele ritmice ale muzicii.

În caz de vreme nefavorabilă, locația de desfășurare a evenimentelor se poate modifica, fapt ce va fi comunicat pe adresa de email declarată la momentul rezervării locului.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, timişoreni! Poliţiştii locali verifică pubelele de gunoi!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.