Razie în Timișoara și în localitățile de lângă! Amenzi de peste 130.000 de lei

Amenzi de peste 130.000 de lei, în urma unei razii în Timișoara și în localitățile limitrofe!

Poliţiştii timişeni au acţionat pentru menţinerea  unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Mărturia emoționantă a unei pensionare care merge să îngrijească bătrâni în Austria!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Ordine Publică, Rutieră și cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale, împreună cu polițiști locali și jandarmi din cadrul Grupării mobile de Jandarmi Timișoara au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă și creșterea elementului polițienesc în contextul instituirii stării de urgență și respectării măsurilor stabilite prin Ordonațele Militare”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost verificate 1.509 de autovehicule, legitimate 2.430 de persoane și 79 de unități controlate.În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 360 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 139.413 lei.

Au fost constate 3 infracțiuni.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 27 permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI: Mister total la Timişoara! Nimeni nu a revendicat suma de 30.000 de euro, găsită într-un supermarket din oraş

La acţiune au participat 147 de lucrători de poliţie, 68 de polițiști locali și 19 jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.