Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO Mărturia emoționantă a unei pensionare care merge să îngrijească bătrâni în Austria!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul tren care duce femei în Austria să îngrijească bătrânii de acolo, pleacă în această seară.

Gara de Nord din Timișoara s-a transformat într-un adevărat furnicar, însă totul este organizat. S-au creat culoare pentru a evita îmbulzeala, iar îmbarcarea a început de la ora 18.00, deși trenul pleacă puțin după ora 21.00.

Printre femeile care merg în Austria la îngrijit de bătrâni a fost și o pensionară din Timișoara. Femeia spune că și-a fi dorit să rămână acasă și să se bucure de pensie, după ce a lucrat mai bine de 20 de ani. Însă, acest lucru este practic imposibil, pentru că primește lunar puțin peste 800 de lei, iar banii nu-i ajung pentru a-și plăti utilitățile, medicamentele și să mai cumpere și mâncare. Astfel, Austria reprezintă oportunitatea de a duce un trai mai bun, decent. Acolo câștigă 1.400 de euro pe lună, astfel că își permite chiar să cumpere cadouri nepoților.

Trenul care pleacă în această seară are 10 vagoane și o capacitate de 350 de locuri. Însă, sunt luate măsurile de distanțare socială, astfel că aproximativ 80 de persoane vor fi îmbarcate.

Când vor ajunge la Viena, româncele vor fi cazate la hotel, unde li se vor recolta probe şi li se vor face testele pentru coronavirus.

Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2020 19:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login