Skip to main content

Răsturnare de situaţie! Consilierului USR care acuză că a fost agresat de rudele edilului PSD, tocmai a fost evacuat de pe terenul Primăriei

Primarul comunei Niţchidorf rupe tăcerea, după ce fiul şi nepotul lui au fost reclamaţi la Poliţie că l-ar fi agresat pe consilierul local USR, Daniel Răducanu.

Edilul spune că totul face parte din campania electorală, pe care Răducanu ar fi început-o în comună, imediat după alegerile din 2020.

CITEŞTE ŞI: Distracţie la maximum, la ruga din Giarmata! Hai şi tu să te umpli de voie bună şi să guşti cele mai delicioase preparate culinare

Doar că, în loc să vină cu proiecte pentru dezvoltarea localităţii, a generat fel de fel de scandaluri şi a făcut nenumărate plângeri penale împotriva edilului, a familiei acestuia dar şi a mai multor angajaţi din Primărie.

“Cei de la USR au început o campanie electorală extrem de agresivă. Eu nu răspund la provocările lor. Am ajuns să nu mai merg la şedinţele Consiliului Local, ca să evit scandalurile în care încearcă să mă atragă domnul Răducanu. Efectiv, mă epuizează psihic. Eu nu am timp să mă duc să mă cert, nu vreau să îmi canalizez energia pe lucruri negative”, a declarat, pentru Sursa de Vest, Dănuţ Drăghici, primarul comunei Niţchidorf.

Edilul mai spune că scandalul pe care îl reclamă acum consilierul USR, este unul artificial.

Fiul şi nepotul său, dar şi un angajat al firmei de spaţii verzi din comună au mers pe câmp, pentru a vedea cât de mare a crescut porumbul.

Cei trei şi-au dat seama că sunt urmăriţi de Daniel Răducanu şi, în încercarea de a-l induce în eroare, au schimbat traseul şi s-au îndreptat către o rampă clandestină de gunoi.

Consilierul USR a crezut că aceştia vor să arunce deşeuri, aşa că a început să îi filmeze lucru care i-a amuzat pe  amuzat pe cei trei, care nici măcar nu s-ar fi dat jos din autoutilitară.

“Interesant este şi momentul în care s-a dus la Poliţie să reclame că a fost agresat: la patru ore după presupusul incident. Acest om, face plângeri tuturor. Şi mie mi-a mai făcut o plângere, că l-aş fi bătut, deşi erau 40 de martori care au văzut că nu s-a întâmplat asta. Bineînţeles că a pierdut şi dacă a văzut că nu are sorţi de izbândă cu mine, acum îmi hărţuieşte familia”, a mai spus primarul din Niţchidorf.

Coincidenţă sau nu, zilele trecute, consilierul USR a pierdut un proces cu Primăria din comună, care i-a cerut să elibereze un teren pe care îl ocupa ilegal.

CITEŞTE ŞI: Schimbarea schimbării! Dispar două dintre sensurile giratorii care au creat haos pe drumul Timişoara-Giroc

Mai exact, Răducanu primise în concesiune, de la Primărie, un teren agricol, pe care ulterior şi-a amenajat ilegal, un service auto.

Atelierul a funcţionat ani de zile fără autorizaţii, iar clienţii nu primeau factură sau bon fiscal pentru banii pe care îi plateau.

Primăria l-a dat pe Daniel Răducanu în judecată, iar după nenumărate termene, judecătorii au dat o sentinţă definitivă în defavoarea consilierului USR.

Astfel că zilele trecute, s-a dispus executarea silită de pe terenul Primăriei, iar afacerea ilegală a fost evacuată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.