Skip to main content

Răsturnare de situaţie! Consilierului USR care acuză că a fost agresat de rudele edilului PSD, tocmai a fost evacuat de pe terenul Primăriei

Primarul comunei Niţchidorf rupe tăcerea, după ce fiul şi nepotul lui au fost reclamaţi la Poliţie că l-ar fi agresat pe consilierul local USR, Daniel Răducanu.

Edilul spune că totul face parte din campania electorală, pe care Răducanu ar fi început-o în comună, imediat după alegerile din 2020.

CITEŞTE ŞI: Distracţie la maximum, la ruga din Giarmata! Hai şi tu să te umpli de voie bună şi să guşti cele mai delicioase preparate culinare

Doar că, în loc să vină cu proiecte pentru dezvoltarea localităţii, a generat fel de fel de scandaluri şi a făcut nenumărate plângeri penale împotriva edilului, a familiei acestuia dar şi a mai multor angajaţi din Primărie.

“Cei de la USR au început o campanie electorală extrem de agresivă. Eu nu răspund la provocările lor. Am ajuns să nu mai merg la şedinţele Consiliului Local, ca să evit scandalurile în care încearcă să mă atragă domnul Răducanu. Efectiv, mă epuizează psihic. Eu nu am timp să mă duc să mă cert, nu vreau să îmi canalizez energia pe lucruri negative”, a declarat, pentru Sursa de Vest, Dănuţ Drăghici, primarul comunei Niţchidorf.

Edilul mai spune că scandalul pe care îl reclamă acum consilierul USR, este unul artificial.

Fiul şi nepotul său, dar şi un angajat al firmei de spaţii verzi din comună au mers pe câmp, pentru a vedea cât de mare a crescut porumbul.

Cei trei şi-au dat seama că sunt urmăriţi de Daniel Răducanu şi, în încercarea de a-l induce în eroare, au schimbat traseul şi s-au îndreptat către o rampă clandestină de gunoi.

Consilierul USR a crezut că aceştia vor să arunce deşeuri, aşa că a început să îi filmeze lucru care i-a amuzat pe  amuzat pe cei trei, care nici măcar nu s-ar fi dat jos din autoutilitară.

“Interesant este şi momentul în care s-a dus la Poliţie să reclame că a fost agresat: la patru ore după presupusul incident. Acest om, face plângeri tuturor. Şi mie mi-a mai făcut o plângere, că l-aş fi bătut, deşi erau 40 de martori care au văzut că nu s-a întâmplat asta. Bineînţeles că a pierdut şi dacă a văzut că nu are sorţi de izbândă cu mine, acum îmi hărţuieşte familia”, a mai spus primarul din Niţchidorf.

Coincidenţă sau nu, zilele trecute, consilierul USR a pierdut un proces cu Primăria din comună, care i-a cerut să elibereze un teren pe care îl ocupa ilegal.

CITEŞTE ŞI: Schimbarea schimbării! Dispar două dintre sensurile giratorii care au creat haos pe drumul Timişoara-Giroc

Mai exact, Răducanu primise în concesiune, de la Primărie, un teren agricol, pe care ulterior şi-a amenajat ilegal, un service auto.

Atelierul a funcţionat ani de zile fără autorizaţii, iar clienţii nu primeau factură sau bon fiscal pentru banii pe care îi plateau.

Primăria l-a dat pe Daniel Răducanu în judecată, iar după nenumărate termene, judecătorii au dat o sentinţă definitivă în defavoarea consilierului USR.

Astfel că zilele trecute, s-a dispus executarea silită de pe terenul Primăriei, iar afacerea ilegală a fost evacuată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.