Skip to main content

Răsturnare de situaţie! Consilierului USR care acuză că a fost agresat de rudele edilului PSD, tocmai a fost evacuat de pe terenul Primăriei

Primarul comunei Niţchidorf rupe tăcerea, după ce fiul şi nepotul lui au fost reclamaţi la Poliţie că l-ar fi agresat pe consilierul local USR, Daniel Răducanu.

Edilul spune că totul face parte din campania electorală, pe care Răducanu ar fi început-o în comună, imediat după alegerile din 2020.

CITEŞTE ŞI: Distracţie la maximum, la ruga din Giarmata! Hai şi tu să te umpli de voie bună şi să guşti cele mai delicioase preparate culinare

Doar că, în loc să vină cu proiecte pentru dezvoltarea localităţii, a generat fel de fel de scandaluri şi a făcut nenumărate plângeri penale împotriva edilului, a familiei acestuia dar şi a mai multor angajaţi din Primărie.

“Cei de la USR au început o campanie electorală extrem de agresivă. Eu nu răspund la provocările lor. Am ajuns să nu mai merg la şedinţele Consiliului Local, ca să evit scandalurile în care încearcă să mă atragă domnul Răducanu. Efectiv, mă epuizează psihic. Eu nu am timp să mă duc să mă cert, nu vreau să îmi canalizez energia pe lucruri negative”, a declarat, pentru Sursa de Vest, Dănuţ Drăghici, primarul comunei Niţchidorf.

Edilul mai spune că scandalul pe care îl reclamă acum consilierul USR, este unul artificial.

Fiul şi nepotul său, dar şi un angajat al firmei de spaţii verzi din comună au mers pe câmp, pentru a vedea cât de mare a crescut porumbul.

Cei trei şi-au dat seama că sunt urmăriţi de Daniel Răducanu şi, în încercarea de a-l induce în eroare, au schimbat traseul şi s-au îndreptat către o rampă clandestină de gunoi.

Consilierul USR a crezut că aceştia vor să arunce deşeuri, aşa că a început să îi filmeze lucru care i-a amuzat pe  amuzat pe cei trei, care nici măcar nu s-ar fi dat jos din autoutilitară.

“Interesant este şi momentul în care s-a dus la Poliţie să reclame că a fost agresat: la patru ore după presupusul incident. Acest om, face plângeri tuturor. Şi mie mi-a mai făcut o plângere, că l-aş fi bătut, deşi erau 40 de martori care au văzut că nu s-a întâmplat asta. Bineînţeles că a pierdut şi dacă a văzut că nu are sorţi de izbândă cu mine, acum îmi hărţuieşte familia”, a mai spus primarul din Niţchidorf.

Coincidenţă sau nu, zilele trecute, consilierul USR a pierdut un proces cu Primăria din comună, care i-a cerut să elibereze un teren pe care îl ocupa ilegal.

CITEŞTE ŞI: Schimbarea schimbării! Dispar două dintre sensurile giratorii care au creat haos pe drumul Timişoara-Giroc

Mai exact, Răducanu primise în concesiune, de la Primărie, un teren agricol, pe care ulterior şi-a amenajat ilegal, un service auto.

Atelierul a funcţionat ani de zile fără autorizaţii, iar clienţii nu primeau factură sau bon fiscal pentru banii pe care îi plateau.

Primăria l-a dat pe Daniel Răducanu în judecată, iar după nenumărate termene, judecătorii au dat o sentinţă definitivă în defavoarea consilierului USR.

Astfel că zilele trecute, s-a dispus executarea silită de pe terenul Primăriei, iar afacerea ilegală a fost evacuată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.