Skip to main content

Distracţie la maximum, la ruga din Giarmata! Hai şi tu să te umpli de voie bună şi să guşti cele mai delicioase preparate culinare

Evenimentele pregătite de autorităţile locale din Giarmata, care au început aseară, continuă încă două zile, cu o mulţime de surprize.

Dacă ieri, au fost ateliere artă, proiecţii de film, concerte şi chiar o vânătoare de comori, astăzi vor fi târguri de jucării, ateliere de împletituri de păr şi, bineînţeles o mulţime de preparate culinare care te vor face să te lingi pe degete.

Voia bună va fi întreţinută de Ansamblul Floarea Barcăului din Marghita, Maria Milu Sorescu, Cristina Tăcină, Ancuța Corlățan, Ciprian Pop, Ionuț Naghi și Diana Selagea acompaniați de Formația Pro Datina.

Distracţia se va încheia duminică, târziu în noapte, când sunt pe scenă vor urca DJ Crystell, Phaser, Andra și Holograf.

IATĂ PROGRAMUL PENTRU ASTĂZI ŞI MÂINE:

Sâmbătă 9 septembrie

Orele 17:00 – 22:00 Stand Kids Club Giarmata cu strângere de fonduri pentru Kids Club Giarmata: Târg de jucării ale copiilor, mâncare la ceaun, popcorn, clătite, limonadă și prăjituri

Orele 18:00 – 20:00 Ateliere de artă pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani cu Simona Ilioni Loga (gratuit) și atelier de împletituri de păr pentru fete cu Angela Csosz. (cu donații pentru Kids Club).

Între orele 18-01 pe scena amplasată lângă Sala de Sport din Giarmata vor urca Ansamblul Floarea Barcăului din Marghita, Maria Milu Sorescu, Cristina Tăcină, Ancuța Corlățan, Ciprian Pop, Ionuț Naghi și Diana Selagea acompaniați de Formația Pro Datina.

Duminică 10 septembrie

Între orele 18 și 01, spectatorii vor avea parte de DJ Crystell, Phaser, Andra și Holograf.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.