Skip to main content

Punctul de colectare selectivă a deșeurilor, de pe Calea Torontalului se închide temporar!

În această perioadă, pe Calea Torontalului, se derulează ample lucrări de infrastructură.

Din acest motiv, punctul de colectare selectivă a deșeurilor localizat aici se închide temporar.

Măsura vizează asigurarea condițiilor tehnice și organizatorice necesare pentru desfășurarea lucrărilor și accesul utilajelor în mod sigur și eficient la zona de lucru.

Se estimează că activitatea centrului va fi reluată din data de 24 iulie. 

Pe perioada închiderii temporare a acestui punct de colectare, timișorenii pot utiliza celelate trei puncte de colectare disponibile în municipiu, care funcționează în program normal și pot prelua în continuare deșeurile voluminoase, vegetale, din construcții, de polistiren și carton din ambalaje:

  1. Calea Moșniței, nr. 2-4 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  2. Str. A Imbroane, nr. 70 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  3. Str. Ovidiu Cotruș, nr. 201 (fosta adresă: Calea Chișodei, Str. Mile Cărpenișan, nr 3) (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.