Skip to main content

Cadavrul unui tânăr, scos de pompieri din Bega! Urmează să fie identificat

Pompierii au extras astăzi din Bega, cadavrul unui tânăr, din apropierea stației vaporetto ”Vasile Pârvan”.

Astăzi, la ora 14:39, pompierii militari au extras din râul Bega – aproape de Stația Vaporetto „Vasile Pârvan”, o persoană de sex masculin, cu vârstă aproximativ cuprinsă între 22-23 ani care prezintă rigiditate cadaverică. Aceasta urmează a fi identificată”, transmite ISU Banat.

Vă reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat a dispărut în apele Begăi, în apropiere de Podul Decebal. Încă de atunci mai multe echipaje de pompieri și scafandri au căutat neîncetat trupul persoanei dispărute, însă fără succes.

Abia astăzi, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, iar acum autoritățile urmează să stabilească identitatea acestuia.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.