PSD Timiș se pregătește de alegeri! Călin Dobra, unicul candidat până acum!

Social democrații din Timiș se pregătesc de alegeri în cadrul organizației.

În momentul de față filiala timișeană  a PSD este condusă de Călin Dobra, care a fost numit președinte interimar, după demiterea lui Sorin Grindeanu.

CITEȘTE ȘI: Grevă în toate școlile din Timiș! De ce protestează profesorii?

Data propusă pentru organizarea alegerilor este 1 martie. 

În ultimul Comitet Executiv Național s-a luat decizia de a se organiza alegerile în filiale, și astăzi vorm avea Biroul Permanent Județean și Comitetul Executiv Județean, unde o să propun colegilor din cele două structuri, data de 1 martie pentru organizarea alegerilor la nivel județean. Sper ca după 1 martie, să creionăm o echipă la nivelul organizației PSD Timiș, care va avea sarcină câștigarea alegerilor europarlamentare în județul Timiș. În ultima perioadă au fost lansate tot felul de discuții, știu că este o misiune grea legat de ceea ce înseamnă acest tur de scrutin,  dar cred că vom demonstra în continuare că suntem o organizație serioasă”, spune președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra.

Până în momentul de față pentru funcția de președinte al PSD Timiș și-a anunțat candidatura doar Călin Dobra. Lista rămâne deschisă până la finalul acestei luni.

Pe lângă președinte, vor fi aleși și cei 17 vicepreședinți și președintele executiv.

Călin Dobra este însă contestat  de unii primari, care au anunțat că vor merge la București pentru a contesta candidatura lui Dobra.

Liderul interimar al social democraților din Timiș spune însă, că problemele ar trebui discutate și rezolvate la nivelul județului și nu la București.

Legat de faptul că unii sunt nemulțumiți, trebuie să recunoaștem cu toții, că într-o echipă nu putem fi mulțumiți cu toții 100%. Dar eu cred că nemulțumirile trebuie transmise în cadrul echipei. Nu știu cine merge cu jalba în proțap la București, dar e dreptul fiecăruia să meargă și să se întâlnească cu cei din conducerea națională, dar mi-aș dori ca până să transmitem nemulțumirile la București să le discutăm la nivel național. Toți membrii sunt importanți pentru PSD Timiș. O să am discuții cu cei care sunt nemulțumiți și sunt ferm convins că nu vom pierde niciun om, ba mai mult decât atât, cred că vor fi în perioada următoare oameni care vor dori să vină în cadrul PSD Timiș”, mai spune Dobra.

CITEȘTE ȘI: Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

În cursul zilei de astăzi se va stabili exact dacă data propusă de Călin Dobra, și anume 1 martie, va rămâne valabilă, pentru organizarea alegerilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.