Pro România vrea să câştige Primăria Timişoara! Cine va intra în luptă cu actualul edil, Nicolae Robu?

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Înfiinţat în urmă cu nici doi ani, partidul lui Victor Ponta are planuri mari pentru alegerile care urmează.

Şi, cum cea mai mare miză o reprezintă alegerile locale, pregătirile sunt în toi şi în judeţul Timiş, astfel încât Pro România să se prezinte în faţa electoratului cu cei mai buni candidaţi.

CITEŞTE ŞI: Începe SocolArt – incubator cultural! O săptămână plină de evenimente culturale: filme, expoziții, artist-talk-uri, concerte

Iar interesul maxim este pentru Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, pentru care, coordonatorul judeţean al partidului, Nicu Birău, spune că sunt mai mulţi potenţiali candidaţi.

Nu vrea însă să anunţe deocamdată niciun nume, până după alegerile prezidenţiale.

“Stabilirea unui candidat propriu pentru Primăria Timişoara este în analiză. Sunt mai multe nume pe listă, în discuţii, dar până la alegerile prezidenţiale nu vom ieşi cu un nume de candidat la primărie. Partidul e pregătit.  Vom avea puterea să ducem acel candidat spre ceea ce îşi doreşte el.  De asemenea suntem interesaţi de un candidat şi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat coordonatorul filialei Timiş a Partidului Pro România, Nicu Birău.

CITEŞTE ŞI: Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa: Solicităm Consiliului Județean realizarea unei parcări în centrul Timișoarei!

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Ce gluma buna….Pai deja trebuia de mult sa fie pe baricade, candidatul voatru, daca chiar era serios demersul vostru să câștigați primaria! Poate vă treziți DUPĂ alegerile locale, tot alegand contracandidatul lui Robu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.