Skip to main content

Pro România vrea să câştige Primăria Timişoara! Cine va intra în luptă cu actualul edil, Nicolae Robu?

Înfiinţat în urmă cu nici doi ani, partidul lui Victor Ponta are planuri mari pentru alegerile care urmează.

Şi, cum cea mai mare miză o reprezintă alegerile locale, pregătirile sunt în toi şi în judeţul Timiş, astfel încât Pro România să se prezinte în faţa electoratului cu cei mai buni candidaţi.

CITEŞTE ŞI: Începe SocolArt – incubator cultural! O săptămână plină de evenimente culturale: filme, expoziții, artist-talk-uri, concerte

Iar interesul maxim este pentru Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, pentru care, coordonatorul judeţean al partidului, Nicu Birău, spune că sunt mai mulţi potenţiali candidaţi.

Nu vrea însă să anunţe deocamdată niciun nume, până după alegerile prezidenţiale.

“Stabilirea unui candidat propriu pentru Primăria Timişoara este în analiză. Sunt mai multe nume pe listă, în discuţii, dar până la alegerile prezidenţiale nu vom ieşi cu un nume de candidat la primărie. Partidul e pregătit.  Vom avea puterea să ducem acel candidat spre ceea ce îşi doreşte el.  De asemenea suntem interesaţi de un candidat şi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat coordonatorul filialei Timiş a Partidului Pro România, Nicu Birău.

CITEŞTE ŞI: Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa: Solicităm Consiliului Județean realizarea unei parcări în centrul Timișoarei!

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.