Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa: Solicităm Consiliului Județean realizarea unei parcări în centrul Timișoarei!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Marian Cucșa și președintele ALDE Timiș solicită Consiliului Județean să facă o parcare în centrul Timișoarei!

Solicitarea vine după ce Primăria Timișoara nu a reușit să rezolve problema locurilor de parcare din oraș, în special în zona centrală a orașului.

CITEȘTE ȘI: Începe SocolArt – incubator cultural! O săptămână plină de evenimente culturale: filme, expoziții, artist-talk-uri, concerte

Cucșa spune că din veniturile încasate prin sistemul TimPark, s-au folosit pentru parcări noi doar 10% din bani. Celelalte locuri de parcare sunt realizate cu contribuţia bugetului local, adică tot din impozitele achitate de timişoreni. Și cu toate acestea, locurile de parcare sunt în continuare insufficient e raportat la numărul de autoturisme înmatriculate în Timiș.

Venim cu o măsură concretă pentru dezvoltarea orașului și a județului. Concret, propunem ca la rectificarea bugetară a Consiliului Județean Timiș, ce va avea loc în luna august, să fie cuprins un studiu de fezabilitate pentru o parcare subterană și/sau supraterană în centrul Timișoarei, pe locul actualei parcări ce aparține de Consiliul Județean Timiș, situată în centrul orașului (vis-a-vis de Hotel Timișoara), iar în 2020 construcția să se și realizeze” spune deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș.

În prezent, în Timișoara sunt înmatriculatea proximativ de 201.185 autoturisme la o populație de aproximativ 500.000 locuitori.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Restricţii de circulaţie pe mai multe artere din oraș. Unde se lucrează?

Dintr-un studiu publicat în mass-media locală rezultă că la nivelul Primăriei Timișoara, în ultimii patru ani, s-au amenajat doar 900 de locuri de parcare din suma de 20.000.000 lei aferentă sistemului TIMPARK, colectată în această perioadă, număr insuficient, raportat la ”parcul auto” efectiv al orașului.

 

Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2019 17:31

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

A fost semnat "Supervizarea proiectării și execuției Variantei de ocolire Timișoara Sud" cu Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL - UTIBER Kozuti Beruhazo Kft.

Detalii

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

Detalii

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login