Skip to main content

Tânărul decapitat în accidentul cumplit cu skijetul era fiul unui cunoscut medic din Timișoara

Tânărul de 29 de ani care și-a pierdut viața astăzi în urma unui accident cu skijet-ul este fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timișoara.

Marius Chris Riviș a terminat și el Facultatea de Medicină Dentară și era pasionat de sporturile nautice.

Astăzi, în timp ce se plimba cu o prietenă cu skijetul pe un lac format artificial, în zona de exploatare dintr-o balastieră de pe raza localității Zăbrani din județul Arad a suferit un accident teribil.

A agățat un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului și practic a fost decapitat.

Locația nu este deschisă publicului, însă se pare că tânărul care a murit decapitat s-ar fi înțeles cu paznicul, care i-a permis accesul. Înainte să ajungă aici, tânărul a mai încercat la câteva locații, însă nu a avut succes.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Dumbrăvița (Jud. Timiș), împreună cu o tânără de 22 de ani, din Timișoara, se deplasau cu un skijet pe suprafața lacului. În timpul navigării, skijet-ul a intrat în coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului. În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită ușor, la prima vedere, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad, în urma accidentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.