Skip to main content

Tânărul decapitat în accidentul cumplit cu skijetul era fiul unui cunoscut medic din Timișoara

Tânărul de 29 de ani care și-a pierdut viața astăzi în urma unui accident cu skijet-ul este fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timișoara.

Marius Chris Riviș a terminat și el Facultatea de Medicină Dentară și era pasionat de sporturile nautice.

Astăzi, în timp ce se plimba cu o prietenă cu skijetul pe un lac format artificial, în zona de exploatare dintr-o balastieră de pe raza localității Zăbrani din județul Arad a suferit un accident teribil.

A agățat un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului și practic a fost decapitat.

Locația nu este deschisă publicului, însă se pare că tânărul care a murit decapitat s-ar fi înțeles cu paznicul, care i-a permis accesul. Înainte să ajungă aici, tânărul a mai încercat la câteva locații, însă nu a avut succes.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Dumbrăvița (Jud. Timiș), împreună cu o tânără de 22 de ani, din Timișoara, se deplasau cu un skijet pe suprafața lacului. În timpul navigării, skijet-ul a intrat în coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului. În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită ușor, la prima vedere, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad, în urma accidentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.