Skip to main content

Președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, la Sărbătoarea Verii 2024!

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.

Desfășurat anul acesta  sub motto-ul”Innovation Garden Party: Blooming Ideas, Blossoming Futures”, evenimentul și-a propus creșterea și dezvoltarea de noi concepte, pentru un viitor înfloritor și progres sustenabil.

Mesajele de salut au fost adresate de Ambasadorul R.F. Germania în România, E.S. Dr. Peer GEBAUER, de Președintele AHK România, Andreas LIER, și de Sebastian METZ, Director General și Membru în Consiliul Director al AHK România.

Evenimentul de vară al comunității de afaceri româno-germane a reunit în grădina hotelului Crowne Plaza din București peste 650 de invitați, din zona politică și guvernamentală, din mediul de afaceri, din asociații profesionale și non-profit, din administrația publică, parteneri de proiecte și mass-media – un bun prilej de a se întâlni și de a descoperi noi oportunități de colaborare. 

Președintele CCIAT a avut discuții cu mai mulți membri AHK din țară, conducători de firme reprezentative, cu privire la posibile colaborări și proiecte pe piața timișeană.

Totodată, discuțiile cu conducerea AHK au vizat continuarea parteneriatului cu CCIAT în organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara 2025, prin participarea la eveniment a unui număr important de firme din Nordul Germaniei.

Reamintim că AHK România a fost anul acesta partener al Forumului Internațional de Afaceri organizat de CCIAT, la Timișoara, în perioada 9 -10 mai.

Sărbătoarea Verii este un eveniment tradițional al AHK, organizat de peste 20 de ani, cu scopul de a reuni comunitatea de afaceri româno-germană cu restul societății, într-un cadru relaxat și plăcut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.