Skip to main content

Un bărbat care arunca cu borcane pe geam de la etajul trei și amenința că se sinucide, imobilizat de polițiști! A fost dus la Spitaul de Psihiatrie

S-a dat alarma, noaptea trecută, după ce un bărbat de 38 de ani, amenința că se sinucide!

Martorii au sunat la 112, după ce dintr-un apartament situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Gheorghe Ranetti, erau aruncate borcane în stradă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că faptele sesizate se confirmă, iar în interiorul apartamentului era un bărbat de 38 de ani, care amenința că se sinucide.

La data de 23 iunie a.c., in jurul orei 00:30, politistii Sectiei 3 Timișoara au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat in varsta de 38 de ani, ar arunca pe geam, dintr-un imobil de pe strada Gheorghe Ranetti, cu obiecte. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, barbatul aflandu-se incuiat in locuinta, amenintand ca se sinucide”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au reișit în scurt timp să intre în apartament, l-au imobilizat pe bărbat, care ulterior a fost transportat la spitalul de psihiatrie din municipiul Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.