Skip to main content

Prăpăd făcut de o femeie care şi-a ieşit din minţi! A incendiat intenţionat cinci case învecinate

Cinci incendii violente, care au mistuit tot atâtea case, au fost anchetate de poliţişti, luni întregi, după ce pompierii au concluzionat că flăcările au fost provocate intenţionat.

Din fericire, incendiile nu s-au soldat cu victime, însă pagubele materiale sunt uriaşe.

CITEŞTE ŞI: Atac, la o construcţie nefinalizată! Ce a furat un individ, în toiul nopţii?

Flăcările au fost provocate în perioada 22 iulie – 6 noiembrie, la imobile de pe strada Crişului din oraşul Sebiş.

Acum, cercetările poliţiştilor au ajuns la final, iar concluzia este că autoarea este o femeie, care locuieşte în vecinătatea caselor incendiate.

„În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sebiș, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile”, transmite IPJ Arad.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv a ales femeia să îşi incendieze vecinii.

Certe este că a fost arestată pentru 30 de zile, fiind acuzată de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă.

CITEŞTE ŞI: Video: Raul Olajos, fostul partener de alianţă a lui Fritz, despre petiţia împotriva mafiei imobiliare: Vom linşa oameni? Vom judeca în piaţa publică?

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.