Skip to main content

Atac, la o construcţie nefinalizată! Ce a furat un individ, în toiul nopţii?

Un bărbat de 30 de ani a ajuns în arestul Poliţiei, după ce a dat atacul la un imobil aflat în construcţie, de unde a furat tot ce i-a căzut în mâini.

Tânărul a pătruns în interiorul clădirii prin pod, şi, odată ajuns înăuntru, a luat unelte mecanice şi electrice, lăsând muncitorii fără cele necesare.

CITEŞTE ŞI: Degustări exclusive și afaceri de succes! Nu rata misiunea economică CCIAT la Belgrad Wine Salon

Lovitura a fost dată pe strada Ghioceilor din Arad, iar poliţiştii au început imediat cercetările în acesct caz.

„Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul aflat în construcție, prin pod. Din imobil, s-au sustras unelte mecanice și electrice, folosite în construcții. În urma investigațiilor polițiștilor de investigații Criminale ai Secției 1 Vlaicu, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Arad, bănuit de comiterea faptei„, transmite IPJ Arad.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%, fiind returnat persoanei vătămate.

Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a primit mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Video: Raul Olajos, fostul partener de alianţă a lui Fritz, despre petiţia împotriva mafiei imobiliare: Vom linşa oameni? Vom judeca în piaţa publică?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.