Skip to main content

Copilaşi blocaţi de nămeţi, alături de părinţii lor, pe un drum înzăpezit! A fost nevoie de intervenţa jandarmilor şi a salvamontiştilor

Trei copii, cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, au rămas împreună cu părinții lor, înzăpeziți pe un drum închis circulației pe timp de iarnă.

Adulţii s-au aventurat totuşi, fără să ia în calcul riscul la care se supun.

La un moment dat, pe tronsonul care leagă localitatea Poiana Mărului de staţiunea Muntele Mic din judeţul Caraş-Severin, maşina nu a mai putut înainta.

CITEŞTE ŞI: Prăpăd făcut de o femeie care şi-a ieşit din minţi! A incendiat intenţionat cinci case învecinate

Speriaţi să nu îi prindă noaptea în mijlocul nămeţilor, oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi jandarmi montani şi salvamontişti care, după o intervenţie care a durat trei ore, au reuşit să îi salveze pe cei doi adulţi şi copiii lor.

„Aseară, jandarmii și salvamontiști au intervenit pentru a deszăpezi un autoturism care a rămas blocat pe tronsonul de drum ce leagă localitatea Poiana Mărului de stațiunea Muntele Mic, în care se aflau trei copii minorii și  părinții acestora. Misiunea a durat aproximativ trei ore, fiind îngreunată de condițiile meteo nefavorabile, drum accidentat, dar și distanța mare ce a trebuit parcursă până în zona unde a fost găsit autoturismul”, anunţă Jandarmeria Caraş-Severin.

În cele din urmă, cei trei copii și părinți lor au ajuns în siguranță acasă, neavând nevoie de îngrijiri medicale, nsăcu siguranţă nu vor uita prea curând experienţa trăită.

CITEŞTE ŞI: Video: Raul Olajos, fostul partener de alianţă a lui Fritz, despre petiţia împotriva mafiei imobiliare: Vom linşa oameni? Vom judeca în piaţa publică?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.