Skip to main content

Haos în trafic, înainte de sărbători! Porțiunea de drum Margina – Coșava, calvarul șoferilor! S-au format cozi kilometrice până pe autostradă

Nervi întinși la maximum, înainte de sărbători! S-au format cozi kilometrice pe autostrada A1, înaine de Margina.

Pe lângă cei care locuiesc în Timișoara și merg acasă la final de săptămână, la cozi kilometrice stau acum și românii care muncesc în străinătate și se întorc de Crăciun acasă.

Astfel, șoferii care tranzitează DN 68A, din cauza porțiunii lipsă din autostrada A1, între Margina și Holdea, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Ambuteiaje sunt zilnic, însă în weekend-uri și la sărbători, traficul în zonă se transformă în coșmarul participanților la trafic.

Acum, pentru a trece de porținea de aproximativ 10 kilometri de drum, șoferii au făcut mai bine de o oră.

Situația nu se va rezolva prea curând. Cozile kilometrice dintre Coșava și Margina vor dispărea abia când va fi dat în folosință tronsonul ce lipsește din autostradă.

Vă reamintim că Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – EURO-ASFALT, a câștigat licitația pentru proiectarea și construcția celor 9,13 kilometri lipsă din autostrada Lugoj-Deva, mai exact tronsonul de la Margina la Holdea.

Valoarea contractului este de 1.826.845.634,11 lei fara TVA. (cca. 373 mil. Euro), iar preţul pe kilometru este aproximativ 64 milioane de lei fără TVA (cca 13 mil. Euro fără TVA). Banii provin din PNRR, iar durata contractului este de 165 de luni. ceea ce înseamnă că investiţia va fi gata în august 2026.

Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva, între localitățile Margina și Holdea, include două tuneluri pentru urși. Bucata lipsă de autostradă va avea 9,13 km, din care 2,13 km de tunel.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.