Skip to main content

Potop de migranţi, în Timişoara! Poliţiştii au descins în această dimineaţă, la pensiunile din oraş

Poliţişti de frontieră, jandarmi dar şi poliţişti de la IPJ au descins în această dimineaţă la mai multe locaţii din Timişoara care oferă locuri de cazare.

Vizate au fost, în primul rând,câteva pensiuni, unde oamenii legiia veau informaţii că sunt cazaţi migranţi.

CITEŞTE ŞI: Atenţie timişoreni! Primăria continuă să taie cablurile de pe stâlpi! Vezi aici zonele care vor fi afectate în perioada următoare

“Astfel, în urma acţiunilor, în mai multe locaţii din municipiu, au fost identificaţi nouăzeci și șase de cetăţeni străini. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Bangladesh, Nepal, Pakistan, Sri Lanka și India, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, având permise de ședere pentru angajare în municipiul Timișoara, emise de Inspectoratul General pentru Imigrări. Precizăm că nu au fost depistați cetățeni străini care să fi intrat ilegal pe teritoriul României”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Acum, totţi cei 96 d e migranţi sunt duşi la centrele de cazare în evidenţele cărora figurează.

sursa foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.