Skip to main content

Atenţie timişoreni! Primăria continuă să taie cablurile de pe stâlpi! Vezi aici zonele care vor fi afectate în perioada următoare

La Timişoara, Operaţiunea Ghilotina, prin care sunt eliminate cablurile operatorilor de internet, telefonie şi televiziune, continuă.

După ce ieri au fost îndepărtate cele de pe Calea Circumvalaţiunii, acum Primăria Timişoara anunţă calendarul pentru perioada următoare.

CITEŞTE ŞI: Tânăr lăsat într-o baltă de sânge, la Timișoara! De la ce a pornit scandalul?

Astfel, următorul segment vizat este Calea Aradului, unde dezafectarea va avea loc începând cu data 17 ianuarie, pe perioada serii.

Echipele Primăriei vor interveni pe Calea Sever Bocu (Lipovei) în luna februarie.

De asemenea, Calea Circumvalațiunii (segmentul Gh. Lazăr – Piața Consiliul Europei) va fi dezafectată în urma unei acțiuni comune cu Poliția Locală.

Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice.

Aceasta este realizată cu sprijinul STPT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.