Skip to main content

Potop de acuzaţii, pe numele unui scandalagiu! Ce a putut face bărbatul, în momentul în care poliţiştii locali au încercat să îl calmeze?

Un bărbat din Timişoara, bine băut şi pus pe ceartă, a atras atenţia trecătorilor din Piaţa Unirii, care au cerut ajutorul poliţiştilor locali.

Agenţii care erau în zonă, l-au abordat pe individul care făcea zarvă şi deranja clienţii teraselor, moment în care acesta a devenit recalcitrant.

În loc să se calmeze la vederea poliţiştilor, el a refuzat să se legitimeze şi chiar a început să îi înjure.

Astfel, agenţii l-au încătuşat, l-au dus la sediu, unde l-au amendat, după care l-au lăsat să plece.

„Persoana în cauză se numește I.M, are 33 de ani și este din Timișoara. Acesta a fost sancționat de polițiștii locali cu două amenzi la Legea 61/1991 republicată, în valoare de 4000 de lei, pentru consum de alcool pe domeniul public, tulburarea ordinii publice, refuz de legitimare și adresarea de injurii”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Însă, toate acestea nu au reuşit să îl facă pe bărbat să gândească limpede.

Din contră, a căutat răzbunare, aşa că a distrus oglinda unei maşini parcate în zonă.

Poliţiştii locali care tocmai în eliberaseră au auzit zgomotele făcute de individ, aşa că au ieşit să îl caute.

L-au găsit în timp ce încerca să se ascundă în incinta ştrandului din apropiere şi l-au încătuşat din nou.

De această dată l-au dat pe mâna poliţiştilor de la IPJ, care au deschis pe numele lui un dosar penal pentru distrugere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.