Skip to main content

El este îngerul păzitor al unui bărbat care s-a prăbuşit din senin, pe asfalt! A făcut o minune şi l-a readus la viaţă

O zi obişnuită din viaţa unui agent de poliţie s-a transformat într-un adevărat miracol, după ce a reuşit să salveze viaţa unui om care zăcea inconştient pe carosabil.

Este vorba despre Marius Păduraru, angajat la Postul de Poliţie Luncoiu de Jos, judeţul Hunedoara, care a fost omul potrivit, la locul potrivit.

În timp ce mergea cu maşina spre IPJ, pentru a prelua nişte documente, la intersecţia Căii Zarandului cu strada Mihai Viteazu din Deva, a observat un bărbat prăbuşit la pământ, iar trecătorii îl priveau neputincioşi.

CITEŞTE ŞI: Polițiștii timișeni, în alertă, după ce un bărbat a fugit din spital în urmă cu două zile, iar acum este de negăsit!

Poliţistul nu a stat pe gânduri şi a blocat imediat traficul rutier, pentru a evita producerea unui accident, după care i-a aplicat victimei, manevrele pe care tocmai le învăţase la un curs de prim-ajutor.

În scurt timp, inima bărbatului a început să bată din nou, iar ulterior victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital.

„Încercând să comunic cu bărbatul căzut pe partea carosabilă, am observat că acesta nu respiră, fapt pentru care am procedat la efectuarea masajului cardiac – conform procedurilor învățate, recent, la cursul de prim-ajutor de bază susținut de colegii de la SMURD. La scurt timp de la începerea masajului cardiac, acesta a tresărit puternic și a început a încercat să tragă aer în piept. Din gesticulațiile acestuia mi-am dat seama că nu poate respira și l-am tras de bărbie pentru a-i elibera căile respiratorii. Imediat, bărbatul a început să respire într-un mod alert și a început să vomite, motiv pentru care l-am întors pe partea stângă pentru a nu se îneca. L-am ținut în acea poziție până când a sosit la fața locului un echipaj SMURD, care a preluat bărbatul în stare de semiconștiență. În continuare, i-am ajutat pe colegii din echipajul SMURD sosiți la fața locului în vederea identificării persoanei în cauză (am găsit asupra bărbatului o copie a unui act de identitate, din care rezulta că acesta este în vârstă de 51 ani, din județul Iași)”, povesteşte Marius Păduraru.

Se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni, iar de această dată, acel om care a ajutat la salvarea unei vieți a fost Marius.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.