Skip to main content

Polițiștii timișoreni, în alertă, după ce un bărbat a distrus o mașină cu un topor și l-a amenințat pe proprietar!

Polițiștii timișoreni caută un bărbat care a distrus o mașină cu un topor, după care l-a amenințat pe proprietar.

Totul s-a petrecut seara trecută pe strada Ion Monoran din Timișoara. Victima a sunat la 112 și a cerut ajutorul oamenilor legii. Aceasta se afla în curtea casei, în momentul în care un individ s-a năpustit cu toporul asupra mașinii sale, parcată la stradă. Mai mult decât atât, bărbatul a fost amenințat de individul respectiv, iar în momentul în care victima a sunat la 112, s-a făcut nevăzut.

La data de 15.04.2024, în jurul orei 19:45, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi distrus capota unui autovehicul parcat pe strada Ion Manoram din Timișoara și l-ar fi amenințat pe proprietarul autoturismului care se afla în curtea locuinței”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru infracțiunile de distrugere și amenințare.

Oamenii legii încearcă acum să-l depisteze pe agresor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.